Nem csak a fiataloké a világ....

1. A nyári ruhák lehetnek lazább szabásúak. A derekadon lévő párnácskákra soha ne simuljanak rá. Legalább 5 kilóval kevesebbnek fogsz így látszani.

2. Az integetőhájnak gúnyolt terület, vagyis a felkar megmutatása a legforróbb nyárban se kötelező. Egy icipici ujjrész a blúzon pontosan a tökéletes megoldás.

3. A nagyon kivágott, sokat mutató ruha vagy blúz nagyon hervasztó, ha nem gyönyörű sima a bőröd. De, ha egy laza pamutsálat tekersz a nyakadra és a dekoltázsodra, akkor máris jól döntöttél.

4. A szoknyád hosszát a lábad határozza meg. Visszeres lábra kell harisnya! Erősebb combra ne szűk és ne rövid legyen a viselet. A bokáig érő szoknya a nagyon jó alakú, magas nőknek áll csak jól.

5. A térdig érő nacival csak óvatosan! Gödrös, narancsbőrös popsin és a derék környéki plusz kilókon nem előnyös a szűk nadrág. A térdig érő változat az alacsonyabb, teltebb alkatot egyszerűen összenyomja.

6. Bátran válassz élénk, de ne rikító színeket. Csak egyik ruhadarabod legyen mintás, a többi vele harmonizáló, de egyszínű.

7. Lehet fekete vagy sötét színű a szoknyád, vagy a nadrágod, de húzz hozzá vidám, színes felsőrész. Legalább 10 évvel fiatalabbnak fogsz kinézni.

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!