Meddig húzza még a világgazdaság?

Hogyan élte túl a dollár ilyen sokáig?

A dollár azért maradt fenn ilyen sokáig, mert ez a világ tartalékvalutája. A világ minden nemzetének amerikai dollárt kell tartaniuk, mivel ez a világkereskedelemben használt valuta. Sokan abban az illúzióban éltek, hogy ez soha nem fog megváltozni. Sajnos, ezen a világon semmi sem állandó.

Mivel az Egyesült Államok továbbra is rengeteg dollárt nyomtat, ami világszerte inflációt okozott, így a dollár fölénye már nem vitatott. És amikor a dollár végre összeomlik, a globális piacok is csökkenni fognak – hacsak az országok nem hagyják el (először) a dollárt tartalékvalutaként, ami abszolút katasztrófa lenne az amerikaiak számára, mivel szinte azonnal hiperinflációt váltana ki.

Alapvetően a pénznyomtatás, és az ebből eredő infláció is a lopás egyik formája. Az értéket ellopják. A vásárlóerőt ellopják. És a dollár inflációja, ahogy Kim Dotcom megjegyzi, 'A történelem legnagyobb lopása', mivel az egész világot érinti.

Sőt, nincs mód a probléma megoldására. Nincs kiút, mint egy személyes csődnél, mert egy bizonyos ponton túl, már nincs mód arra, hogy valaha is visszafizesse a kölcsönzött pénz után járó kamatot. Ezen a ponton az egyetlen lehetőség az, hogy csődöt jelentsen, és újrakezdje.

2020-ban a Világgazdasági Fórum hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Nagy Újraindítás, és ez a 'visszaállítás' alapvetően az, ahogyan a globalista kabala 'meg akarja oldani' ezt a helyzetet. Ez azonban nem vonzó megoldás az átlagember számára, mert a The Great Reset úgy oldja meg a problémát, hogy a világ összes vagyonát és hatalmát a kevesek kezébe adja, és egy csapásra eltörli a demokráciát világszerte.

Senki sem tudja, milyen rossz lehet, kivéve azokat az embereket, akik létrehozzák. ~ Kit Knightly, Off-Guardian

Alapvetően most úgy próbálják irányítani a világ pénzügyi rendszerének lerombolását, hogy az emberek önként beleegyezzenek az új rendszerbe. Amit sokan még mindig nem értenek, az az, hogy az új rendszer sokkal rosszabb lesz, mint a régi. Legalábbis a fiat valuta központi banki rendszerében ott volt az az illúzió, hogy az átlagember vagyont tud szerezni.

A The Great Reset új központosított pénzügyi rendszere alatt minden vagyon, és a világ összes erőforrása a nem választott technokraták irányítása alatt áll, akik technológiai felügyelettel és algoritmusokkal uralják, és mikro menedzselik személyes életedet - mindezt a 'bolygó megmentése' leple alatt.

Ki birtokolja és irányítja a világot

Az S&P 500 cégek 90%-a már most is mindössze három befektetési cég tulajdonában van: a BlackRock, a Vanguard és a State Street. Ez magában foglalja a gyógyszercégeket és a központosított örökölt médiát, amelyről a 'The Same Shady People Own Big Pharma and the Media' című könyvben lehet olvasni.

Time Warner, Comcast, Disney és News Corp – a hat médiavállalat közül négy, amelyek az amerikai médiakörnyezet több mint 90%-át irányítják - a BlackRock és a Vanguard tulajdonában vannak. Mondanom sem kell, hogy ha ön irányít ennyi hírportált, akkor egész nemzeteket irányíthat gondosan megszervezett és központosított propagandával, újságírásnak álcázva.

Csak a BlackRock eszközeit 10 billió dollárra becsülik. Még kisebbé téve ezt a hatalmi kört, a Vanguard a BlackRock legnagyobb részvényese. És kié a Vanguard? Jogi szerkezete miatt a tulajdonjogot nehéz megismerni. Különböző alapjainak tulajdonában van, amelyek viszont a részvényesek tulajdonában vannak. Ezeken a részvényeseken kívül nincsenek külső befektetői, és nem nyilvánosan kereskednek vele.

Ennek ellenére a világ legrégebbi, leggazdagabb családjai közül sokan összekapcsolhatók a Vanguard alapokkal, köztük a Rothschildok is, az Orsini család, a Bush család, a brit királyi család, a du Pont család, valamint a Morganok, Vanderbiltsek és Rockefellerek.

Figyelembe véve, hogy a BlackRock 2018-ban bejelentette, hogy 'társadalmi elvárásai' vannak azokkal a vállalatokkal szemben, amelyekbe befektet, a The Great Reset központjaként betöltött potenciális szerepét és a 'build back better' tervet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha ehhez az információhoz hozzávesszük, hogy 'aláássák a versenyt azáltal, hogy versengő vállalatok részvényeit birtokolják', és 'elmossák a magántőke és a kormányzati ügyek közötti határokat azáltal, hogy szorosan együttműködnek a szabályozókkal', akkor az ember nehezen látná be, hogy a BlackRock/Vanguard és globalista tulajdonosaik hogyan tudják elősegíteni a The Great Reset-et és az úgynevezett 'zöld' forradalmat, amelyek mindkettő ugyanannak a vagyonlopási rendszernek a része.

(folyt. köv.)

HA TETSZETT A CIKK, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!